joi, 16 decembrie 2010

Uneori fotbalul e drept

Concluzii pe scurt: Steaua a pierdut în minutul 93 cu 1-0 la Napoli, gol Cavani şi adio calificare. Concluzii pe larg: fotbalul deseori e corect.Când stai baricadat în apărare nu ai voie să te declari nedreptăţit dacă păţeşti ce a păţit Steaua. Cine ataca merită să căştige. Să nu dăm vina pe ghinion. Noroc am avut cu carulŞoluri cadou cu fiecare din adversarii din grupă. Partea bună e că Lăcătuş, care rămâne un jucător emblematic pentru Steaua, va fi schimbat(din păcat, ca şi Hagi, nici nu are faţă de antrenor la Steaua).
Comentariu a fost din nou penal, sub orice critică.Nu poţi să îl lauzi pe Tătăruşanu în minutul 88 şi cinci minute mai târziu să ştergi cu el pe jos.Ba da, se poate! Sau cel puţin aşa cred comentatorii PRO TV. În consecinţă, am decis să nu mai urmăresc nici un meci pe PRO TV, decât în cazuri extreme(când nu o să pot urmări pe internet alt comentariu.)

P.S. Ştiu că după război mulţi viteji se arată, dar totuşi vreau să zic că am simţit că aşa o să se întâmple.

Un comentariu:

hidroizolatii terase spunea...

Pacat ca am ratat calificarea, dupa parerea mea am jucat destul de bine pe parcursul celor 90 de minute, exceptie fac asa cum spui si tu prelungirile in care parca am fost intepeniti doar pe aparare, cat despre comisia de arbitri a fost mai mult decat ok, insa asa ne inecam noi la mal..oricum felicitari Stelei pentru efortul depus!