duminică, 17 iulie 2011

Diseară câştigaţi pentru ŞTEFAN SAMEŞ!


Azi noapte a murit unul din foştii marii jucători ai Stelei, Ştefan Sameş. După o lungă suferinţă, provocată şi de conducerea actuală a Stelei, Sameş a scăpat de boală şi s-a dus în lumea celor drepţi. Astăzi cei care vor îmbrăcă diseară tricourile echipei Steaua(nu putem spune despre ei că reprezintă Steaua) au datoria morală de a căştiga Supercupa, în primul rând, pentru cel care a fost căpitan al Stelei, a îmbrăcat tricoul Stelei de 261 de ori, a cucerit două titluri, două cupe şi a fost declarat în 1979 cel mai bun jucător al României. Dumnezeu să-l ierte!

2 comentarii:

suhy spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!Am crescut odata cu el...si fara sa exagerez a fost STOPERUL meu preferat...am avut privilegiul sa-l vad in 1980 la Bacau!!!Ce echipa avea Steaua: cu Vasile Iordache in poarta ci Stefan Sames in aparare cu Lita si Iordanescu la mijloc cu Marcel Raducanu extrema dreapta...nu pot uita acel meci!!!Lita "mangaia" mingea numai cu exteriorul...incet ,incet se duc cate unul ...

Dumitză spunea...

Vă cred! Problema pentru mine legat de acest subiect e următoarea: Liţă Dumitru nu poate fi un jucător emblematic pentru Steaua, pentru că chiar el a zis că a vândut finala Cupei cu Timişoara din 1980 parcă, şi asta nu pentru că ar fi primit bani, ci pentru că nu se mai înţelegea cu conducătorii Stelei. Unde am ajunge dacă ar face toţi aşa?