luni, 8 noiembrie 2010

Ce bine e să nu îţi placă fotbalul

Mai ales dacă cumva vrei să mergi să vezi Dinamo pe stadionul lui CFR. Fotbalul românesc ne-a oferit de-a lungul timpului o multitudine de absurdităţi, dar asta parcă le depăşeşte pe toate. Suporterii dinamoviştii care nu au buletin de Bucureşti nu au fost lăsaţi să intre pe stadionul Constantin Rădulescu.Şefii CFR-ului, care au întotdeauna pretenţia că ei reprezintă fotbalul civilizat, au făcut o discrimarea incredibilă. Pe principiul decât să avem de-a face cu huliganii, mai bine îi lăsăm şi pe suporterii adevăraţi în afară. Şi dinamoviştii nu se lasă mai prejos. Vor şi ei să arate că pot fi la fel de obraznici: au anunţat că oficialii clujeni nu au ce căuta în Ştefan cel Mare.Oare de ce nu mă miră? Nu-i aşa că e mult mai frumos să nu ai treabă cu fotbalul? Şi totuşi cineva zicea un anonim celebru că "fotbalul nu e o chestiune de viaţă şi de moarte, ci mai mult de cât atât."

2 comentarii:

suhy spunea...

Salut,
Ai vazut ieri asa zisul dialog intre Piti si Marian Iancu???Incredibil si mai vreau spectatorii in tribune...eu ma duc la Vaslui[am abonament de 4 ani]la fiecare meci al echipei...dar mie chiar imi place sa ma duc cu toate ca pe langa mine am tot felul de "cunoscatorii" al fenomenului!

Dumitză spunea...

Nu am vazut!Ideea e ca eu abia mai citesc gsp si prosport desi mi-e scarba de amandoua.Am impresia ca am gasit acuma un site cat de cat decent cu stiri din sport.Eu nu ma uit la televizor decat foarte putin.